Dijanetika KAKO KORISTITI DIJANETIKU


Dijanetika Moderna Znanost o Mentalnom Zdravlju L. Ron Hubbard
Kako koristiti Dijanetiku
US 1-800-722-1733
Budapest (1) 3420 324
Denmark (45) 33 73 66 66
Where Can I Get Dianetics?


Oslobodite svoj puni potencijal.
Naučite kako koristiti dijanetiku uz pomoć ove video kazete!

DIJANETIKA
Knjiga “DIJANETIKA” danas je najprodavaniji priručnik o samopomoći, a razlog je samo jedan: ona doista pomaže. Ova će vam kazeta pokazati što je to DIJANETIKA, kako djeluje i kako je točno primjenjivati - korak po korak.

Uz pomoć ove kazete možete naučiti kako se koristiti jednostavnim tehnikama, opisanima u knjizi L. Rona Hubbarda, kako biste otkrili gdje leže zapreke i barijere vašem punom potencijalu - te ih uklonili!

Knjiga “DIJANETIKA” sadrži najučinkovitiju i najprimjenjivaniju suvremenu znanost o umu. Ona otkriva – pomoću jednostavnih, svima razumljivih izraza - jedini izvor stresa, napetosti, depresije, psihosomatskih bolesti, kompulzija, ovisnosti i ludila – reaktivni um. I pruža vam mogućnost da nešto poduzmete.

Bez obzira da li ste pročitali bestseler L. Rona Hubbarda, ova će vam video kazeta pružiti uvid u uzbudljiva osnovna načela dijanetike – načela koja će zauvijek promijeniti način na koji gledate na svoj um, svoje mogućnosti i svoj život.

Pogledajte ovaj video, pozovite prijatelja ili prijateljicu i onda to i sami pokušajte! Neka vam ova snimka pomogne otvoriti vrata prema vašem punom potencijalu i onome što ste u životu oduvijek željeli postići!

To Order Dianetics


Write to us or call!
North and South America
info@bridgepub.com
1-800-722-1733

All other parts of the world
books@newerapublications.com
(45) 33 73 66 66

| Home | Related Sites | The L. Ron Hubbard Bookstore | Order Dianetics

© 1999-2004 Church of Scientology International.
All Rights Reserved.

For Trademark Information